header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Важни факти за сглобяеми къщи!

Публикувано от Anton Kisiov на 28.07.2021
| 0

Важни факти за сглобяемите къщи

В много държави сглобяемите къщи са масово явление. За тях се изисква пълния набор от документи, както и разрешително за строеж.

Безспорно най- голямото им предимство е  значително по-краткия срок за изграждане, материалите са по-леки, самото строителство, без документацията и бетоновия фундамент, в сглобяеми къщи „Кисьов“ отнема не повече от 25 дни с доставката на материалите. Нашите къщи имат същата конструктивна устойчивост като конвенционалните сгради и отговарят на действащите строителни изисквания.

Факт е, че при сглобяемите къщи почти не се изискват мокри процеси.

Къщи „Кисьов“ отговарят напълно на съвременните изисквания за пожароустойчивост, сеизмична устойчивост, звукоизолация и топлоизолация.

При строителството на нашите нискоенергийни къщи се използват материали, които не са вредни за човека и околната среда. Конструкцията на сглобяеми къщи „Кисьов“ е метална, разработена от стенни панели и метални покривни ферми. Стенните панели се състоят от носеща метална рамка. Между профилите се поставя изолация и панелите се затварят с плоскости от фиброцимент. Връзките между отделните елементи се осигуряват чрез заваръчни шевове и болтови връзки.

Построените къщи имат много предимства:

. бързо изграждане.

. използване на екологични материали.

. всичко се изгражда от малък екип /3 – 4 човека/ и не се използва тежка техника.

. няма мокри процеси, което не води до образуването на конденз.

. отлични топлоизолационни качества, които позволяват поддържането на оптимални температури в тях, при много ниска консумация на електрическа енергия.

Важни факти за сглобяеми къщи

Сглобяеми къщи „Кисьов“ са удобни за използване и лесни за обслужване и поддържане.

Изборът на вариант за метална къща,  всъщност е доста икономично и бързо решение на жилищния проблем. Причината за по- ниския дял на проектиране и строителство на сглобяемите къщи спрямо масивните жилищни къщи, се крие  в консерватизма на хората и недоброто познаване на новите материали и технологии, която през последните години значително се променя. Търсенето и желанието за красив и уютен дом все повече се засилва.

Къщи „Кисьов“ са подходящи както за малък еднофамилен дом от 40 кв. м., така и за къща със застроена площ от 130 кв. м.

Нашата визитка- качество без аналог, кратки срокове за изграждане, разумни цени, ниски разходи за монтаж и експлоатация.

 

„Сглобяваме къщи, правим домове!“

  • Търсене