header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Видове покривни покрития на сглобяеми къщи!

Публикувано от Anton Kisiov на 01.05.2022
| 0

Видове покривни покрития при сглобяемите къщи!

Все по често си задаваме въпроса кое е най – доброто за сглобяемата къща. За съжаление на нашия екип ни прави впечатление, че клиентите обръщат внимание на всичко, но не и на най – важното, а именно: дебелината на панела, височината, отворите за прозорци и покривното покритие. Често казваме,че всяка сглобяема къща има свои дух и живот, затова е изключително важно покривното покритие да е съобразено с мястото на сглобяване, както и околната инфраструктура и околните сгради и фасади. Така например, ако твоята сглобяема къща е в гора, добре е покривното покритие да е зелен цвят метална керемида, защото по този начин ще се свърже с естественото зелено.

Опциите за битумни керемиди и термопонели също не са за подценяване. Дали да бъде имитация на керемида или обикновена също е според желанията и мястото.
Ние препоръчваме имитация на керемида, защото е по стилно, красиво.  Битумните са модерен материал с прилични качества. Заедно с красив външен вид, битумните керемиди основно осигуряват висококачествено и надеждно покритие с дълъг живот.

Въпреки това, като всеки друг покривен материал, той има своите плюсове и минуси, които всеки предприемач трябва да е наясно. Основните предимства на керемидите включват висока степен на устойчивост на удар и недостатък – прекомерна деформация. Имат добра износоустойчивост. Битумните керемиди отнемат повече време за монтаж на покрива на сглобяемата къща.

Разбира се и обшивката от OSB е от значение за конструктивната здравина на сглобяемата къща. Въпреки че през последно време тази суровина се вдигна многократно е силно препоръчително да бъде полагана във всяка сглобяема къща.

Сглобяеми къщи Кисьов изгражда своите конструкции със задължителна OSB обшивка, дори и за бюджетните ни варианти – „стандарт“.

 

Сглобяеми къщи - видове покривни покрития