header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Доводи за изграждане на Сглобяема къща?

Публикувано от Anton Kisiov на 18.03.2021
| 0

изграждане на сглобяема къща

Все още ли се двуумите дали да изградите свой дом? Изграждането на сглобяема къща е бързо, лесно и евтино в сравниение с…

Съседи отгоре, отдолу, отстрани шум, проблеми…. къде отиде спокойствието? Поръчайте сглобяема къща днес и ще я посторим бързо.

Още ли имате нужда от доводи за изграждане на Сглобяема къща?

Според данни на  Евростат (статистическата служба на Европейския съюз) над 40% от българските граждани живеят в пренаселени домове.  Двама от всеки петима нямат собствена стая. Експерти обясняват това, че поколения българи живеят заедно, се дължи и на финансовите възможности, и на културата ни. През последните години обаче моделът на патриархалното семейство се разчупва. Преди 10 г. в пренаселени домове са живеели над 47% от българите. Пет години по-късно те намаляват с шест процентни пункта.

Доводи изграждане на сглобяема къща

(кадри BTV новините)

Разчупването на патриархалния модел доказва и статистиката. Все повече млади семейства избират да живеят сами, включително с цената на известни лишения. Съществува пазарен и културен натиск да се случи това. Вече в България почва да е малко срамно да живееш с мама и татко. Младите хора от много по-малки започват да излизат и от страната дори за обучение в чужбина и са много по-самостоятелни, отворени към света. Изграждане на сглобяема къща с метална конструкция бързо проектиране и монтаж.

Какви са причините младите хора да искат да живеят отделно

от родителите си и тази тенденция да се запазва през последните години? Поръчка на сглобяема къща цена за монтаж и проект. Поръчайте днес сглобяема къща на промо цена с гарантиран монтаж

Отговорът на този въпрос е повече от ясен. Ако един млад човек се е отделил от родителите се, макар и временно, то връщането им при тях става по- трудно, даже невъзможно. Това важи с особена сила, ако е налице обвързване или брак. Появата на „чужд човек“ в живота на порасналото дете води до сериозни битови и социални различия. За единия член на младото семейство на практика нищо не се променя, а за другия започва процес на дълга адаптация към живота с чуждите родители. Както показва практиката, не винаги съжителството между две семейства под един покрив е удачно. Животът на две поколения в едно домакинство обикновено води до взаимно неразбирателство. По-старите си мислят, че всичко знаят и имат пълното право да поучават и дават съвети с повод или без. На младите това не им харесва, те имат свое виждане за света. Изграждане на сглобяема къща с метална конструкция.

Панел сглобяема къща

Появяват се битови неудобства, например: готова малка сглобяема къща цена

кой и кога първи да посети тоалетната или банята сутрин, кой е главният в кухнята – свекървата или снахата, защо зетят не си оставя чехлите на отреденото място, свекървата не харесва снахата, която според нея е прекалено мързелива, а тъщата налива масло в огъня, че на дъщеря и се е паднал толкова непохватен и смотан мъж. Неприязънта може да има различни скрити причини и да се прояви във всекидневното общуване – в перманентно недоволство или даже враждебност от страна на родителите. Младите постоянно усещат емоционално напрежение. Да се подобри ситуацията в такива случаи, на практика е невъзможно. Ако животът в родителското жилище стане невъзможен, това е сигнал, че вече е време да имате собствен дом.

Колкото по-бързо стане това, толкова по-добре ще бъде и за двете страни. Изграждането на сглобяема къща е лесно!

Родителите най-после ще могат да се отърсят от хомота на грижите и неприятностите, а Вие – да получите желаната свобода от опеката на по-старите. А това ще ви донесе много повече увереност. Само не забравяйте, че годините летят бързо и навременното взимане на това решение до голяма степен ще повлияе на ползотворния Ви личен и социален живот. Вариантите за избор на самостоятелност са няколко: наемане на жилище (апартамент в панелен жилищен блок или в ново строителство), закупуване на готово жилище (къща или апартамент), закупуване на парцел с цел строителство. Изграждане на сглобяеми къщи с метална конструкция и фундамент бързо и лесно.

С какво можем да Ви помогнем ние от „Сглобяеми къщи Кисьов“ ? 

Изграждане на сглобяема къща с метална конструкция!

  • Екипът ни предлага сглобяеми къщи с метална конструкция, енергийно ефективни, доставка до Ваш обект и бързо изграждане на сглобяема къща
  • Готови проекти или възможност за направа на личен такъв за изграждане на сглобяема къща
  • Фиксирани цени на проекти за община от нашия екип от професионалисти с пълна проектантска правоспособност
  • Съдействие при смяна на статут на земеделска земя за да се застрои сглобяема къща с метална конструкция
  • Съдействие за отпускане на ипотечен кредит
  • Доверен нотариус за изграждане на сглобяема къща
  • Правна и юридическа информация

Семейството, семейните взаимоотношения могат и да лекуват, и да разболяват. Те са особено усложнени, когато под един покрив живеят няколко поколения. Разбирателството, сплотеността  и уважението се разстройват лесно. Запазете здравата атмосфера в семейството, осигурете си спокойствието и самостоятелността, от които имате нужда. Не отлагайте това решение във времето, защото то лети бързо и неусетно и може да доведе до необратими загуби, за които в последствие да съжалявате.