header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Живот в сглобяема къща извън хаоса на града

Публикувано от Anton Kisiov на 25.03.2021
| 0

Живот в сглобяема къща извън хаоса на града или какво е Downshifting

Живот в сглобяема къща, изграждане на сглобяеми къщи, дървени сглобяеми къщи, също и метални сглобяеми къщи на ниски цени

Изминалата година ни показа с пълна сила, че колкото и да се опитваме да контролираме събитията в нашия живот, понякога се случват непредвидени ситуации, които напълно променят ежедневието и рутината, с която действаме. Затварянето вкъщи освен, че ни направи по-уязвими на външни фактори, ни показа и друга проекция на начина ни на живот. Оказа се, че домът ни не е само мястото, където се прибираме, за да се нахраним, изкъпем и спим, а наистина е нашата малка лична крепост. Която ни осигурява сигурност, комфорт и удобство.

Защо решаваме да намалим темпото на живот или Downshifting

Бърз поглед в интернет пространството ще ни даде отговор на въпроса какво е това „Downshifting“ и приложим ли е в България. Какво общо можем да открием с терминът Дауншифтинг (може да се интерпретира като намаляне на темпото) и изборът да живеем в извън забързания град, по-спокойно в собствен дом. Този термин се прилага за описание на социалното поведение. При което хората живеят един обикновен живот и бягат от това, което критиците наричат „rat race“ (в превод – безскрупулна надпревара). Тук изграждането на сглобяема къща има ключова роля. Тази нова социална тенденция подчертава подобряването на баланса между работата и живота. През 90-те години тази форма на прост начин на живот започва да се появява в медиите и придобива популярност в развитите страни.

сглобяеми къщи извън града

 

В България проявата на Дауншифтинг се изразява в бягство от шумния живот в апартамент в големия град и преместване в къща на село. Ето тук е момента да се замислите защо да не изберете сглобяема къща. Не е задължително къщата или имотът да са прекалено отдалечени от града. Напротив, близките до големите градове села предлагат баланса между това да си близо до природата, да дишаш по-чист въздух. Да имаш своята автономност и същевременно да имаш бърз достъп до нужните ти обекти в града. Разбира се не е необходимо да сте близо до града. Ако желаете ще доставим и монтираме вашата сглобяема къща и на по-трудни и „диви“ места. Изборът за локация е ваш, сглобяемите къщи са наш ангажимент 🙂

Какви са хората, избрали дауншифтинг за начин на живот и защо преминават към тази промяна?

„Твърде много хора харчат пари, които не са спечелили , за да купуват неща, които не искат, за да впечатлят хората, които не харесват.“ – Уил Роджърс

Може би тази мисъл е в основата на решението за промяна в начина на живот. Живеейки в къща с двор, хората решили да се отдалечат от големия град имат възможност за производство на плодове и зеленчуци за лична употреба, както и дори да отглеждат домашни любимци и други животни. Това преминаване към ограничено консуматорство се отразява като намален екологичен отпечатък. Няма нищо по-хубаво от това да знаеш с какво се храниш. А удовлетворението, че си произвел сам насъщния си е неповторимо.

 

Жовот в сглобяема къща

Домът, семейството, отношението, балансът между кариерата и личния живот, избягването на ненужните материални неща са в основата на философията на хората избрали този начин на живот. Те не спират да живеят. Напротив, започват да водят по-пълноценен начин на живот, съсредоточен върху наистина важните неща в него. Тези хора работят, за да живеят, а не обратното, опростяват ежедневието си и извличат максимума от времето си. Защо да чакате години, за да спестите пари за да започнете изграждане на къща, когато можете с доста по-малка инвестиция да се сдобиете със сглобяема къща по ваш проект.

Ако и Вие сте уморени от градския шум,

напрежението в работата и жонглирането с всички ангажименти, сега е моментът да се запознаете с нашите предложения за оптимизиране на вашия начин на живот. Можете да изберете сглобаяеми къщи с готови проекти, изграждане на сглобяема къща

Ние от „Сглобяеми къщи Кисьов“  уважаваме желанието на всеки един от Вас да живее по своите неписани правила и се опитваме да предложим най-удачния за Вас вариант. Предвид постоянно растящите цени на имотите в страната, се стремим да Ви предложим максимално ниски цени за сглобяеми къщи. Които в никакъв случай не са за сметка на качеството. Множеството изградени къщи и доволни клиенти са доказателство за това. Дървени и метални сглобяеми къщи на цени без конкуренция.

Разполагаме с готови проекти, които да отговорят на вашите желания. Ако не са по вашия вкус, можем да реализираме Вашия мечтан дом с индивидуален проект за сглобяема къща, така че да отговори на всички ваши очаквания. Насреща сме, за да отговорим на всички Ваши въпроси относно цена, документи, условия, изграждане, сключване на сделка и др.

Работим с един екип за всички етапи на изграждане на Вашата сглобяема къща. Която освен, че ще е модерна като визия е и енергоефективна. Труднодостъпните райони не са проблем за доставката на сглобяеми къщи.

Поискайте промяната, от която имате нужда. Ние сме насреща, за да сбъднем Вашите мечти в срок, който ще Ви удиви, за да се насладите максимално на живота. Поръчайте днес слгобяема къща ние ще я изградим бързо и на страхотни цени.