header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

За дома, за къщата и за правото на избор

Публикувано от Anton Kisiov на 12.04.2021
| 0

Уважението към дома и къщата са изконни български традиции. Дори на празници, като Бъдни вечер, се отчупва парче от обредната питка в чест на къщата. Тази народопсихология, може би, е причината българите да се нареждат на челни места в статистиките за собственост на недвижими имоти. Покупката на недвижим имот освен належаща, може да бъде и с инвестиционна цел. Какво обаче се случва, когато тръгнете да избирате имот – направили сте подробно проучване на пазара на недвижимите имоти, анализ на предимствата и недостатъците на имотите старо и ново строителство, разчет на финансовите средства, с които разполагате и в крайна сметка сте направили своя избор да закупите ново строителство.

Избрали сте апартамент вместо къща и той отговаря на вашите изисквания – но…….. отивате на оглед на избраното от вас жилище и почти веднага констатирате, че площта на имота, отразена в офертата не отговаря на действителната площ, констатирана на място. Почти винаги действителната площ на жилището е по-малка от тази, която е оферирана от инвеститора.  В площообразуването на сградата са отразени всички подобекти, находящи се в нея – жилища, ателиета, магазини, офиси, складови помещения, надземни гаражи и др., Какъв избор имате тогава – ново строителство, за което плащате площ, която не ползвате? Това не е избор, това е задължение и няма как да го избегнете! При покупката на къща в затворен комплекс ситуацията е сходна.

Какво плащате и какво получавате, ако решите да инвестирате в сглобяема къща?

На първо място Вие получавате право на избор! Можете да избирате дали сглобяемата къща да бъде ваш основен дом или ваканционен такъв. Изграждането на такова жилище не зависи от терена, на който сте избрали да строите – дали е в близост до голям град или отдалечен район, не е проблем да получите дома, който искате. Квадратура и разпределение на стаите – точно и ясно описани, проектирани по възможно най – практичния начин. Ако все пак готовите ни проекти не удовлетворяват напълно Вашите желания, имате избор – получавате изграждане на къща по Ваш проект, такъв, какъвто искате и какъвто Ви е нужен. Дебелина на панела – избирате между 10см и 14см. Освен едноетажни, „Сглобяеми къщи Кисьов“ предлагат и двуетажни къщи, за да имате по – голям избор. Съотношение цена – качество, достъпна цена, която в никакъв случай не е за сметка на качеството.

Получавайки своята желана къща, оттук нататък сте Вие и изборът Ви!

Интериор и екстериор са изцяло във Вашите ръце – дали искате да имате пердета или щори, това е Ваше решение. Сглобяемата къща Ви дава възможност за монтаж, както на единия, така и на другия вариант. Ламинат, паркет, плочки или друга настилка – избирате това, което Ви харесва. Отопление – на първо място сглобяемата Ви къща е енергоефективна, а това, с какво ще се отоплявате, е Ваше решение. Обичате да релаксирате на верандата и да се наслаждавате на хубавото време – подредете я така, както Ви харесва! Изпитвате носталгия към детските спомени и китната градинка на село – сглобяемата къща се вписва чудесно, както в по – семпли екстериори, така и в смели ландшафтни изпълнения. Щампован бетон, алеи, каменни настилки, тротоарни плочки, зеленина, цветни растения, градинско осветление – необятен е изборът, който имате. Създайте своето семейно огнище, в което да вложите своя почерк и да изградите по начина, по който го виждате Вие!

Инвестицията в недвижим имот е разумната инвестиция!

Във времена на световна пандемия хората търсят сигурност за средствата си. При липсата на други алтернативи и нулевите, дори отрицателни лихви по депозитите, се инвестира в жилища. През първото тримесечие на 2021г са сключени повече сделки, отколкото по същото време и на 2020 г. и на 2019 г. Това неизменно води и до повишаване на цените. Ако и Вие имате усещането, че времето на рекордно ниските лихви по ипотечните кредити започва да изтича, сега е моментът да инвестирате. „Сглобяеми къщи Кисьов“ има сключени договори за кредитиране с три банки, което пак Ви дава избор и възможност за ипотечно кредитиране. До 20%  увеличаване на цените на имотите са очакванията на бранша за жилищния пазар у нас през следващите години. Дали мислите, че жилище се купува за цял живот или сте с нагласата за периодични промени, сега е времето да действате!

 

Цени на имоти за сглобяеми къщи

 

 

Цени на имоти за сглобяеми къщи 2