header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

За нас

„Къщи Кисьов“ – Сглобаяеми къщи и имоти

„2% Имотен посредник“ стана „Къщи Кисьов“

Като агенция за недвижими имоти (2% Агенция за недвижими имоти), наградена на второ място в България за дебютираща агенция по продажба на имоти в Пловдив, има удоволствието да Ви представи огромно разнообразие от оферти.
Нашите агенти обръщат специално внимание на клиента в неговите потребности за търсенето на недвижими имоти в Пловдив, както наеми, така и имоти за продажба.

Фирмата предлага на своите клиенти посредничество при покупка на апартаменти, къщи, вили, земеделска земя, урегулирани поземлени имоти, бизнес помещения, посредничество при наемане на обекти за живеене или бизнес, геодезическо заснемане.

Мотото на фирмата е коректност, коректност, коректност. От своето създаване „Два процента – имотен посредник” бележи бързи темпове на популяризиране в недвижимите имоти и голямо доверие от страна на клиентите си. За да удовлетворим клиентите си и да отговорим на търсенето започнахме предлагане и изграждане на Сглобаяеми къщи, което наложи и обновяване на наименованието на сайта ни. Вече сме „Къщи Кисьов“. Стараем се да бъдем в полза на Вас, като желаем всеки един клиент да напусне нашите офиси максимално удовлетворен и сигурен че ще бъде обслужен професионално и на най-високо ниво в бранша.

Защо да изберете „Къщи Кисьов“?

  • Абсолютна коректност – НЕ ПРАВИМ КОМПРОМИСИ
  • Точни оферти – БЕЗ ФАЛШИВИ ОБЯВИ
  • Всеки доволен клиент за нас значи поне трима НОВИ КЛИЕНТИ
  • С Вас сме до края НА ВСЯКА СДЕЛКА, не изоставяме сделките си след получаване на възнаграждението
  • Пълно съдействие и АБСОЛЮТНА ПОДКРЕПА НА КУПУВАЧИТЕ !