header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Колко здрави са сглобяемите къщи?

Публикувано от Anton Kisiov на 09.05.2022
| 0

Здрава ли е сглобяемата къща?

В последно време станахме свидетели на едно много бързо изменяне на темповете на живот, включително и материята.

Сглобяемите къщи навлязоха стабилно на българския пазар с което дойдоха и много въпроси относно тяхното качество. Много пъти сме говорили за темповете на сглобяване, качеството и  сроковете за доставка. Сега от екипа на Сглобяеми къщи Кисьов ще засегнем темата за здравината и устойчивостта на сглобяемите къщи. Сглобяемата къща е съставена от метални покривни ферми, които са фактор за нейната устойчивост. Преплетените метални профили изпълняват ролята на противоветрови връзки.

Панелите с изолационен материал играят носеща функция на всяка сглобяема къща, освен металните колони. Металните сглобяеми къщи са изключително устойчиви на земетръс, понеже при евентуален такъв, студено огънатите метални профили  не позволяват нанасянето на щети. Относно пожаро ефективността  всички вложени материали са сертифицирани и  негорими.

Сглобяеми къщи метални

Именно наличието на горните фактори, съчетани с време за монтаж и качество на изпълнението, правят сглобяемите къщи предпочитан, надежден и здрав ‘‘продукт‘‘, който за минимално време, съчетано с добър избор променя живота на семействата, създава устойчивост, стабилност и сигурност.

Налични са различни варианти на сглобяеми къщи, просто изберете тази която най-добре ви пасва и заживейте там където искате, свободно, природосъобразно и на чист въздух.

За последните три години сме произвели, доставили и сглобили над сто сглобяеми къщи, като всяка една от тях вече е населена. Друг важен фактор, относно здравината са статиките. Всяка сглобяема къща преминава през част конструктивна, където конструктор пресмята на колко сняг издържа къщата, на колко вятър и земетръс. Също се смята и каква да бъде изолацията на къщата от експертите по специалност енергийна ефективност.

На горните изображения, ще видите сглобени от компанията къщи.

  • Търсене