header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

„Много важни етапи от строителството на всяка сглобяема къща?“

Публикувано от Anton Kisiov на 23.04.2021
| 0

Последните години сглобяемите къщи се превърнаха в хит за клиентите

на пазара на недвижими имоти, поради бързината си на построяване, работа само от един екип и надеждността на изпълнението.

В сглобяеми къщи Кисьов получаваме все повече въпроси, точно по последния работен фрагмент „надеждност“. Сглобяемите къщи отговарят на всички изисквания на българското законодателство и са изключително удобни за поставяне на места с труден достъп, както и където и да е.

Какво обаче прави сглобяемите къщи надеждни?

Тук ще наблегнем на няколко фактора:

  • Монтаж ( сглобяване )
  • Опит на персонала
  • Познания по елементите на сглобяемите къщи
  • Коректен монтаж

Сглобяеми къщи етапи на строеж

Работата на сглобяеми къщи Кисьов е изключително динамична.

Ние работим на територията на цяла България и не можем да си позволим грешки, поради простата причина, че всяка грешка струва твърде скъпо, а и претоварения ни график. Сега ти издаваме слаби места, където е необходимо изключително внимание, независимо кой ще избереш за своята сглобяема къща.

  1. Най – важното място на всяка къща е покрива. Ако той е метален, е задължително екипа за монтаж добре да провери болтовите връзки на покрива и покривната конструкция на сглобяемата къща. При тях е нужно да са „метал в метал“ и добре да притегнат металния покрив на къщата.
  2. Прозорци, дограми, камери, профили. Отново много важен момент е монтажа на прозорците, винаги преди приключване на крайния монтаж провери дали прозорците на сглобяемата къща се отварят и затварят без проблем и са добре уплътнени.
  3. Кафява или бяла дограма? В сглобяеми къщи Кисьов препоръчваме бяла дограма, кафявата привлича слънце и са възможни измятания след време, ако производителя не е вложил достатъчно метал в PVC рамката на прозореца.
  4. Улуци. По възможност избери метални улуци, въпреки че PVC улуците са по евтини, това би ти създало проблеми след време, понеже се огъват и пукат.
  5. Височина на сглобяема къщата. Ако ще бъде за постоянно живеене, а не вила е добре конструкцията да е по-висока. Примерно 2.80 м.

Друг също чест въпрос е дали поли сглобяемите къщи са устойчиви на земетръс. При леките, студено огънати метални профили на сглобяемите къщи земетръса не е критерии. Важен е вятъра, за целта всички сглобяеми къщи притежават противоветрови връзки или са изчислени от конструктор, така че да издържат на необходимите условия, според мястото на монтаж на сглобяемата къща.