header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Приложение на сглобяемите къщи!

Публикувано от Anton Kisiov на 29.05.2022
| 0

Приложение на сглобяеми къщи

Предварителното производство е строителен метод, който съществува от много години. Знаете ли, че  древните гърци са използвали сглобяеми елементи за изграждане на своите храмове, както са правили древните японци при изграждането на пагоди?

Днес сглобяемите къщи са по-модерни от всякога и са известни със своята достъпност и енергийна ефективност.

Те предоставят много предимства за производителите, изпълнителите и разбира се за вас – крайните потребители.

Идеята за разделяне на дейностите на място и извън обекта позволява по-голяма гъвкавост при планирането на проекта и изчисляването на разходите.

сглобаяеми къщи приложение

По отношение на пазарните възможности, сглобяемите сгради

ще следват тенденцията за екологичност и екологична устойчивост. Очаква се пазарният дял на индустрията, както жилищна, така и нежилищна, да нарасне все повече през следващите години.

Едно от основните предимства на този вид производството е бързият срок на изпълнение. Работниците изпълняват съответните си задачи многократно с определени оперативни последователности, което прави техните действия по-ефективни от колегите им на обикновената строителна площадка. По отношение на проектното планиране, сглобяемото строителство е по-бързо, тъй като някои от дейностите могат да се извършват едновременно. Вземете пример с разчистването на площадката и изграждането на основи. Действителното изграждане на стени, покрив, подове и дори довършителни работи не започва, докато площадката не бъде подготвена и основата напълно втвърдена.

При сглобяемостта – част от елементите могат да бъдат произведени на различно място от строителната площадка и това да не пречи на работния процес, който се осъществява именно там.

По-бързото строителство на място,

намалените рискове на работниците и постоянното качество и контрол в крайна сметка водят до спестявания. Освен това, сглобяемите сгради са по-евтини. Поради ефективното използване на суровините и насипното производство. Ако все още се колебаете дали да изберете този вид конструкция за мечтания ви дом – свържете се с нас на посочения телефон или чрез формата за запитване в сайта и ние ще отговорим на всички ваши въпроси! Бъдете част от модерното бъдеще и опазвайте околната среда със Сглобяеми къщи Кисьов!

 

Сглобяваме къщи, градим домове!

 

  • Търсене