header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Сглобяема къща на ниска цена извън големия град – мечта или реалност?

Публикувано от Anton Kisiov на 02.04.2021
| 0

Сглобяема къща на ниска цена извън големия град – лесно изпълним проект!

Отново засягаме темата за търсене на подходящо място да изградим своя дом или да си осигурим онова желано място за релакс извън шума на големия град.

В повечето големи градове е трудно да се живее. Това е истината.

Задръстванията са огромни – буквално чакаш, за да се придвижиш до работното място,  пътуванията са бавни. В момента, в който излезеш от работата и усетиш града – ти се приисква да избягаш от него. Проблем е пътуването с градския транспорт –  всеки се е качил върху теб и няма мърдане. Климатизацията не може да се справи с толкова хора и умираш или от задушаване, или от натиск на другите, за каква дистанция въобще можем да говорим!  Проблемът е и да имаш кола. Задръстванията стават все по-големи и е все по-изнервящо. Проблемът е и като стигнеш до дестинацията – къде ще оставиш колата? Не дай си боже да живееш в центъра. Няма място за паркиране! Има и платени паркинги, ама те са вдигнали много цените и направо е страшно да питаш за цената за месец колко е. Това всичко напряга и стресира. Затова хората все по-често търсят да живеят в близост до големия град. Предпочитат да живеят в къща – сглобяема, стандартна, няма значение, въпросът е да има повече свободно пространство, без да се съобразяват, далеч от шума и мръсотията на големия град. Евтина сглобяема къща на ниска цена. Евтини къщи.

Животът в къща

– сутрин ставаш и не се чува шума от близкия булевард, няма крещящи хора и стрес. Качваш се на колата и тръгваш към шумния живот, вечер отново отпочиваш. А и цените са доста по-ниски. Можеш да купиш имот за доста ниска цена, докато апартаментите в града са безбожно скъпи. Така правиш няколко удара само с един избор. Къща на ниска цена, евтина къща.Да живееш в сглобяема къща цена без конкуренция.

Затова и хората се пренасочват към близките селца и по-малки градове. Преди време хората искаха да дойдат в града, сега искат да избягат от него. И не говорим само за възрастни хора. Говорим и за млади хора и хора на средна възраст, които имат кола и могат да се придвижват бързо до големия град и работата им. Какво по-прекрасно от това? Обществения транспорт също се развива и дори да не желаеш да шофираш или нямаш тази възможност ежедневното пътуване не е проблем.

Предимства за живот на село:

  • Тих, здравословен и спокоен ритъм на живот. Къща на ниска цена. Евтина къща сглобяема
  • По-приятелски и дружелюбно настроени хора (съседи), по-отзивчиви, с по-голямо доверие по между си.
  • По-малко замърсяване на въздуха, което определено е от голямо значение, особено замърсяването от автомобилите, по-чисти улици, паркове и градинки.
  • По-голяма сигурност за децата, както и по-голяма свобода за игра навън на двора.
  • Консумиране на пресни плодове и зеленчуци от градината, както и чисто, домашно и качествено месо и млечни продукти от отглежданите животни.
  • Трудът на село ще научи детето на труд и отговорност. Когато то се труди и помага разбира, че само с труд се успява ще бъде мотивирано и трудолюбиво.
  • Хората, които цял живот са живели на село и обичат да живеят на село смятат, че могат без проблем да се справят и без цялото многообразие от услуги, стоки и удобства на града. Къща на ниска цена – сглобяема

Концентрация и миграция

на населението винаги е имало и тепърва ще настъпват промени в този аспект. Факт е обаче, че цените на имотите бележат постоянен ръст и няма изгледи тази тенденция да се промени. Различни експерти определят пандемията като фактор, променил търсенето. То вече е насочено към по-малко популярни до този момент места – в предградията, селата около големите градове, край морето и в планинските райони.

къща на ниска цена

 

При покупка на жилище детайлите,

които са изглеждали пренебрежително малки стават от значение. Въздухът, зеленината, възможността да имаш хоби извън четирите стени на дома оказват влияние при избора. Затова неслучайно „гражданите“ се ориентират към имоти на село. Инвеститорите отбелязват дори, че предпочитанията на купувачите са за по-големи прозорци!

Ние от „Сглобяеми Къщи Кисьов“ ще изградим Вашата сглобяема къща бързо и качествено. Сглобаяема къща на ниска цена.

Разгледайте нашия каталог и изберете подходяща къща за вашите нужди и очаквания.

При нас ще намерите най-добрата сглобяема къща на ниска цена. Евтини къщи сглобяеми.