header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

За Проекта

Сглобяеми къщи


 

Сглобяеми къщи Кисьов

Цени на сглобяеми къщи … Това, което ни  мотивира да развием този проект не беше само желанието да помогнем на хората да вземат своето разумно решение, а също и цените на имотите през последните години, които се движат само нагоре. Голяма част от населението не са в състояние да закупят имот на сегашните цени, оттук дойде и нашето решение. Наблюдаваме движението на пазара на недвижими имоти през последните 4-5 години, където ясно е видно, че този продукт има силно приложение, спраямо сегашната ценова атмосфера.

Какво предлагаме?

Сферите на нашата дейност са: сглобяеми къщи, социални съоръжения, стоманени конструкции, павилиони, индивидуални проекти

За да постигнем по-висока икономическа изгода и качество, както и да отговаряме на нуждите за бързо построяване на обектите, ние произвеждаме нашите изделия съгласно новите технологии и различните видове дизайн.

Ние развиваме продуктите си чрез провеждане на изпитвания и подобряване на продукта. Целта е да удовлетворява нуждите на клиентите.

Нашата цел е да осигуряваме бързи и качествени решения съгласно нуждите благодарение на нашия технически и административен персонал.

Сглобяемите къщи са проектирани съгласно изискванията на географските условия; следователно, те са устойчиви, бързи за построяване и с високо качество.

  • Бърза система за построяване и за спестяване на време.
  • Лесно за сглобяване
  • Съгласно решенията и архитектурните нужди, те дават възможност за постигане на по-ефективни решения за електричество и водоснабдяване.
  • Съществуват няколко варианта за изпълняване на нуждите от удобства, като мебели, кухня, оборудване, отоплителна система, тръби и др.

Защо да изберете сглобяемите къщи?

Причините. поради които се избират сглобяеми конструкции непрекъснато се увеличават с развитието на производствените технологии. Освен това, както се разбира от самото им име: „сглобяеми конструкции“, те имат такава структура, че да могат да се използват навсякъде.

  • Какви са предимствата, освен цени на сглобяеми къщи?

Сглобяемите структури са икономични, като, вместо да се използват няколко отливки, както е при бетоновите къщи, тези структури могат да бъдат заменени с една отливка, която също значително намалява Вашите разходи. Намалява се времето за монтиране, като в същото време се постига високо качество.

Техниката на компресия, която се използва при сглобяемите къщи, повишава плътността, като отнема въздуха от бетона. Чрез намаляване на нивото на абсорбция на вода в бетона, се предотвратява деформацията при замръзване, което ги прави още по-изгодни. Ние предлагаме най-добри цени за сглобеями къщи

Не продаваме къщи, продаваме домове!

  • Търсене