header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Сглобяеми къщи – изградена любов и уют!

Публикувано от Anton Kisiov на 11.08.2021
| 0

Мечтая си за сглобяема къща,

семпла, уютна и такава една спретната… Да се чувствам свободна и щастлива в нея. Децата да си имат отделни стаи и двор, на който да щуреят от ранни зори до здрач.  Да мога да посрещна приятелите си и близките си без да се притеснявам, че нямам достатъчно място. Да ангажирам тялото и ума си с физически труд, който да не е по задължение, а просто за отмора.  Да бъда щастлива, да дишам, да обичам повече. Защо пък тази къща да не е сглобяема? Не е ли това бъдещето, след като монолитното строителство се оказва прекалено скъпо, прекалено сложно и изисква толкова много време?

Днес мечтата ми за сглобяема къща може да се превърне в реалност- лесно, бързо и бюджетно.

Мога дори да се срещна и да чуя мнения на хора, които вече са се сдобили с такава къща. Да видя радостта в очите им и техните идеи за визия. Не е необходимо да се ангажирам да търся добър архитект, различни екипи за отделните етапи от строителството, да се лутам в търсене на информация от различни хора и инстанции за това какво ми е необходимо за да осъществя мечтата си. Да се притеснявам дали ще ми стигнат парите. Всичко може да се случи по мейл, няколко разговора и среща на място в офиса. Точни цени и ясни условия за моята нова къща.

Сглобяеми къщи – изградена любов и уют!

Сглобяеми къщи – изградена любов и уют. Сглобяеми къщи Кисьов

Необходим ми е парцел, няколко документа и фундамент.

Фундамента трябва да бъде ивичен, който се използва за леки конструкции и да бъде идеално нивелиран за сглобяема къща. Може да бъде изграден върху всички видове почва. Дали искам да съм близо до града или високо в планината няма значение, важното е да се чувствам добре.

Мога да градя любов, мога да бъда щастлива с обичните си хора, когато всичко се случва лесно и удобно при сглобяеми къщи!

Сглобяваме къщи, правим домове!

default

  • Търсене