header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

„Сглобяеми къщи Кисьов ползва един екип за изграждането на къща!“

Публикувано от Anton Kisiov на 27.01.2021
| 0

Все по трудно става да намериш качетвени работници при изграждането на сглобяема къща. Водени от тези насоки и препоръки, ние в сглобяеми къщи Кисьов сме открили решение, като инвестираме в един екип за изграждането на всяка къща. Това пести време, работата е фокусирана, има по – малко разходи, съчетани с по-високо качество на работата. Екипите ни са от добре подбрани професионалисти, които се допълват взаимно и умеят да вършат всяка работа по къщата.

Съвременните високи изисквания за уютен дом изискват бързо решаване на всеки проблем, при сглобяването. Развитието на технологиите ни дава достъп до системи, чрез които не се налага да чакате продължително строителство, без да рискувате с лошо изпълнение, скрити дефекти или временни решения. Сградите на къщи Кисьов са продукт на десетилетия опит, който доказва отличното качество на материалите и устойчивостта на технологията. Сглобяеми къщи Кисьов комбинира добрите съвременни практики и създаде добра концепция за жилищно строителство, която прави дома ви комфортен, сигурен и енергийно ефективен.

Качество, бързина, комфорт, красота, естетика, стабилност, всичко това при качествените изпълнения на сглобяеми къщи Кисьов.  Изключително важно за нас е всеки да бъде доволен, според избраната от него услуга за сглобяема къща.

Поцинкованите профили, които ползваме са устойчиви на влага, гниене и гъбички. Стоманата е перфектна за изграждане на скелетна или сглобяема конструкция

Устойчивост и дълготрайност. Стоманата не се усуква при изсъхване като дървото. Няма опасност да бъде нападната от червеи или гризачи и то без допълнителна обработка с вредни за човешкото здраве химикали.

Комплексност. Системата позволява изграждане и на сгради с повече от 1 етаж, като в повечето случаи не са нужни ползването на машини ( кранове и т.н.)

Бързо и надеждно строителство
Благодарение на модерните технологични решения, имате възможност да реализирате сложни конструкции за много по-малко време.

Коментирай

  • Търсене