header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

Каква е цената за квадратен метър на сглобяема къща?

Публикувано от Anton Kisiov на 25.10.2023
| 0

Каква е цената за квадратен метър на сглобяема къща?

Все по чест въпрос, който клиентите с право задават всеки ден, но преди да отговорим на него, често питам клиента:

А знаете ли какво купувате? – Следва мълчание.

Сглобяемата къща не е бързо оборотна стока и е много погрешно схващането, че съставките (спецификациите) са едни и същи.

Примерно цената може да бъде и доста ниска, но в този случай съставките, казано метафорично, профилите ще бъдат по-малко!

Обичам поговорките и както добре всички знаем: Безплатен обяд няма! Там където ви дават по-ниска цена, то е за сметка на нещо или на качеството или на количеството, а често и на двете.

 

Бързото навлизане на сглобяемите къщи на българския пазар донесе със себе си и доста негативни последици, които не добре информираните клиенти ще понесат. Това са именно лошите монтажни работи, обезателното търсене на най-ниска цена на сглобяемата къща, без да е ясно какво стои зад нея.

Някои казват, ама то не е ли еднакво? – Ами не, не е еднакво!

От „Сглобяеми къщи Кисьов“ на първо място не предлагаме салам, ние предлагаме ОТГОВОРНОСТ и КАЧЕСТВО. Разбира се не на последно място много разумна цена за това качество. И не знаем защо, но именно това най-много се пренебрегва. Може би клиента е свикнал да бъде лъган, трудно му е да се довери или просто иска да получи повече за по-малко.

И трите са неправилни. Налице е проблем с доверието, лоша работа на институциите, липса на регламент за сглобяемите къщи и още куп проблеми през който всеки преминава, но накрая единодушно всеки се настанява в къщата си с усмивка. Поне ние сме станали свидетели на това стотици пъти.

Има го и другото, твърде много разнопосочна информация, която обърква клиентите и не им помага по никакъв начин да вземат своя информиран избор.

След това е и играта на интереси, където всеки иска да „налапа кокала“. Стига се до там, където всеки започва да препоръчва някого, без да е обеден в  качеството на препоръчвания, поради лични  облаги (комисионни или друг вид връзки).

Покупка на сглобяема къща, директно от Турция. И това мина сякаш от модата си. Колкото мили и любезни да са комшиите, всеки си гледа интереса и имайте в предвид, че никой не работи във ваша полза там. Напротив, на чужденците се гледа, като на „богати европейци“ и съответно цените са съвсем различни от цените за местни, така че не се лъжете, че ще направите сделката на живота си, това няма да се случи.

 

Нека въпроса:

Каква е цената за квадратен метър на сглобяема къща?

Да не бъде водещ, или поне ако започнете с него веднага след това да следва: Kакво получавам аз за тази цена!

 

Ние от „Сглобяеми къщи Кисьов“ имаме много опит, който можем да споделим с вас. Ако времето и парите са ви ценни не ги пилейте, за да може накой да се учи на ваш гръб.

  • Търсене