header_image
Търсене
Намерихме 0 резултата. Искате ли да видите резултатите сега?
Търсене
намерихме 0 разултата
Резултати от търсенето

„Сглобяеми къщи комбинация от разумен бюджет и срок на изпълнение?“

Публикувано от Anton Kisiov на 26.04.2021
| 0

„Сглобяемите къщи комбинация от разумен бюджет и бърз срок на изпълнение?“

Сглобяемите къщи могат да бъдат не само бърз, но и ефективен начин за строителство на твоя нов дом.
Планирането и строителството обаче винаги са свързани със сериозен финансов ангажимент.
Чрез избора на сглобяеми къщи можете да оптимизирате този важен процес.
Цените на сглобяеми къщи варират от 9999 euro до 39999 euro, за сгради с големина до 166 кв. м. Тоест около 249 еuro на квадратен метър.
Изгражданите от нас къщи имат конструктивна устойчивост, както и изключително добро качество. Известен факт е, че сглобяемото строителство изисква по-малко мокри процеси в сравнение с конвенционалните сгради, които обикновено са свързани с натрупване на грешки при изпълнение на всяка сглобяема къща.

При избора на такъв тип строителство имаме свобода на архитектурно решение, предимството ни е, че разполагаме с възможно най-кратък срок за проектиране.
Сглобяемата къща включва сериозно ценово и времево предимство.
Този тип къщи са строителен обект по смисъла на Закона за устройството на територията
Освен всичко останало, къщите са устойчиви на влага  и имат дълъг експлоатационен живот.

Конструкцията е метална, разработена от стенни панели и метални покривни ферми, изготвени предварително по конструктивен проект в цех на строителя.Изграждат се с изключително добра топлоизолация, която спомага за спестяването на енергия през по-студените месеци.

Сглобяеми къщи бърз монтаж

 

Не бива да забравяме, че и цената им се различава значително от тази на мокрото строителство. Проектът на сглобяемата къща отново зависи от взаимната работа на архитекта и строителя. Но тук изграждането на конструкцията става доста по-бързо, като това не се отразява на качеството и ти спестява време и пари.

Този тип строителство скоростно набира все по-голяма популярност у нас. Но е традиционен за много части на Америка, Европа  и Азия,печели доверието и на все повече български граждани.

Нашият екип ще Ви запознае и ще отговори на всички ваши запитвания.

Не се притеснявай да ни потърсиш за консyлтация.

Сглобяеми къщи на фирма „Кисьов“  могат да задоволят претенциите на всеки потребител и като функция,  и като цена.

В тази статия няма да изтъквам техническите спецификации, както и плюсовете от това да се ориентираш към сглобяема къща. Ние от сглобяеми къщи „Кисьов“ изключително много държим на доброто обслужване на нашите клиенти. Освен доброто обслужване, усмивката и приятния разговор в една изключително уютна атмосфера, предлагаме още и:
За улеснение на клиента  сме направили лесно записването на часове през сайта ни. Работим също и изцяло онлайн, за да може да ти  спестим време, пари и нерви за всяка сглобяема къща! На разположение сме за въпроси и с радост бихме изслушали твоите нужди и желания.
Най-голямата ни награда е усмивката на клиента, когато влезе в своя дом за първи път. Знаем, че да избереш фирма, която да направи твоя сглобяема къща е нещо наистина важно. Ето защо освен в отношението ни към клиента не правим компромис и към качеството на нашите сглобяеми къщи! Работим със сертифицирани и качествени материали. който допринасят за това една твоя идея да се превърне в красива сглобяема къща…Това сме ние… сглобяваме къщи, правим домове.